Många års byggande av produktionssystem har gett oss stor erfarenhet av olika typer av teknik, kylning, kraft och robust kommunikation.

Datacenter på flera platser i Sverige

Vi kan erbjuda datacenter på ett femtiotal platser runt om i Sverige. De är försedda med dubbla fiberaccesser, har anslutning till ett nationellt fibernät och ett radiolänknät. Det innebär möjlighet till fysisk separation av utrustningen för högsta möjliga driftsäkerhet.

Våra kunder ställer höga krav på funktionalitet, tillgänglighet och säkerhet och vi kan erbjuder lösningar som möter upp dessa behov, allt från high-density racks, private suites och burar till skräddarsydda rack med anpassade kyl- & kraftlösningar.

Servicepersonal finns tillgänglig på platserna runt om i Sverige. Därmed kan vi erbjuda olika servicetjänster, allt från enkla ”hands & eyes" tjänster till skräddarsydda servicepaket. Allt för att säkerställa en kontinuerlig produktion.

Robusthet är vår själ

Teracoms nät och produktionsplatser måste fungera under alla förhållanden. Det kräver robusthet i alla led, skydd mot obehörigt intrång, redundans i kommunikation och kraftsystem och inte minst engagerade och kunniga medarbetare.

Vill du veta mer om våra Datacenter,  kontakta oss!

Relaterat

Nytt hem för Com Hem

Tv- telefoni- och bredbandsleverantören har flyttat in i Kaknästornet.

Kaknästornet - Norden största mediahub

Kaknästornet rymmer förutom restaurang och café också Nordens största mediahub. Här får du en snabbintroduktion till vad som händer i Stockholms högsta byggnad.

Kampen mot desinformation

Oberoende radio- och tv-kanaler kan slå hål på myter och missuppfattningar som kan skada samhället. Där har Teracom ett viktigt uppdrag i att leverera tv och radio till alla svenska medborgare.