Tävling #mittkaknäs

Ta din finaste bild på Kaknästornet och var med i vår tävling #mittkaknäs

Kaknästornet fyller 50 år och du kan hjälpa till och fira detta med att visa upp Kaknästornets allra bästa sida. Ta ett foto och ladda upp din bild på Instagram med taggen #mittkaknäs så är du med i tävlingen! Tävlingen pågår under maj till och med den 30 juni. 

Så går tävlingen till

Ta ett foto och ladda upp din bild på Instagram med taggen #mittkaknäs så är du med i tävlingen om att vinna en snygg t-shirt. Antingen genom att du besöker Kaknästornet och fotograferar byggnaden på plats eller skapar något annat kreativt om Kaknästornet. En jury utser tio vinnare som bedöms efter kreativitet och uppfinningsrikedom. 

För att delta i tävlingen måste du ha ett Instagram-konto som är öppet, om du har en dold profil kan juryn inte se din bild. Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #mittkaknäs godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Det går bra att lägga upp flera bilder men en person kan bara vinna en gång. 

Vinnarna meddelas med en kommentar från Teracom AB på vinnarbilden på Instagram under vecka 27, 2017. Vinnarna måste själva kontakta Teracom AB och meddela sina kontaktuppgifter så att vi kan skicka ut priserna.

Vinster #mittkaknäs

Tio vinnare får var sin långärmad vit t-shirt med trycket I love Kaknästornet till ett värde av 175 kronor. 

Tävlingsvillkor

Tävlingen anordnas av Teracom AB och pågår mellan från 1 maj till och med den 30:e juni. En jury utser tio vinnare bland de bilder på Kaknästornet som har lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #mittkaknäs. Bidragen bedöms efter kretivitet och uppfinningsrikedom. Genom att delta i denna tävling och använda hashtaggen #mittkaknäs samtycker du till att dina bilder kan komma att användas i marknadsföringssyfte.

1:a-10:e pris är en långärmad vit t-shirt med texten I love Kaknästornet. Vinsterna går ej att byta mot kontanter eller andra produkter.

Juryn består av representanter från Teracom AB. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnarna meddelas via en kommentar från Teracom AB direkt på bilden på Instagram under vecka 27 och presenteras på Facebook.com/TeracomAB. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Teracom AB på e-post-adressen kommunikation@teracom.se och uppge namn + storlek samt adress dit vi kan skicka vinsten. Om vinnaren inte har kontaktat Teracom inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

Personuppgifterna som lämnas av deltagarna används enbart i kommunikationen mellan Teracom AB och deltagaren. Personuppgifterna förmedlas inte till annan part.

Vid frågor rörande tävlingen kontakta kommunikation@teracom.se.