Accessmetod Radiolänk

Dedicerad kapacitet med radiolänk och fiber

Bygg ett robust förbindelsenät med radiolänk och fiber

Produkten Kapacitet ger dig via en dedicerad förbindelse möjligheten att knyta samman och effektivisera kommunikationen mellan dina noder i Sverige.

Radiolänk- och fibernät

Med Kapacitet får du möjlighet att disponera en transmissionsförbindelse i Teracoms radiolänk- och fibernät, som baseras på SDH-teknik, med en valmöjlighet mellan tre olika SLA-nivåer.

Vad får du som kund?

  • Tillgång till Teracoms nationella stam- och accessnät, designat för hög tillgänglighet med redundanta vägval.
  • En oberoende nätleverantör.
  • Tillgång till ett stort antal attraktiva noder runt om i Sverige.
  • En stabil leverantör med lång erfarenhet av hantering av bild och ljud och med ständigt fokus på kvalitet och säkerhet.
  • En leverantör som tar ett totalt ansvar för installation, drift och underhåll.
  • Övervakning via Teracoms egen driftcentral, dygnet runt, året om.
  • Servicepersonal på drygt 50 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Tack vare ett rikstäckande stam- och accessnät kan vi även erbjuda kunderna lösningar för mediaredundans, allt från enstaka förbindelser till hela nät. Beroende på kundens nuvarande lösning samt de lokala förutsättningarna så kan Teracom erbjuda ett flertal olika transmissionsalternativ, allt från fiber till radiolänk

Relaterat

Framtidens radiolänk

I en allt mer komplex värld av elektronisk kommunikation har intresset för radiolänk ökat.

Vad är en spof?

Spof betyder ”single point of failure” och avser den svagaste länken i ett givet system. Läs om hur du får koll på dina spofar och hur du kan skydda dig från dem.

Fem frågor du bör ställa innan du köper förbindelser

Om du har koll på de fem viktigaste frågorna innan du påbörjar din upphandling av förbindelser har du bättre förutsättningar att skapa ett robust och säkert nät anpassat efter ditt företags behov.

Våglängd

Med Våglängd får du möjlighet att disponera en egen överföringskanal i vårt nationella fibernät, designat för hög tillgänglighet med redundanta vägval.

Kapacitet

Produkten Kapacitet passar utmärkt för operatörer som vill ha en garanterad kapacitet för transport av trafik på längre sträckor.