Är du den vi söker?

Vi söker dig som gillar utmaningar och som vill jobba i en kunskapsintensiv miljö i teknikens absoluta framkant.

På Teracom finns många spännande arbetsområden med goda förutsättningar till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter, både som generalist och som specialist. Arbetet är målstyrt vilket innebär mycket frihet under ansvar.

Olika kompetenser

Hos oss ryms många olika kompetenser. Framför allt behöver vi ingenjörer, allt från radiotekniker till it- och stödsystemskunniga. Marknadsorienterad personal är en annan viktig kugge i hjulet. I takt med att vi går mot ett större kundsegment krävs en utveckling av marknads- och försäljningsstrukturen, och då behövs marknadsorienterad personal med en viss grundförståelse för tekniken.

På Teracom anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget.

Just nu söker vi nya medarbetare till OPC - träffa några av våra medarbetare i nedanstående film

Låter framtidens kommunikation som din framtid? Välkommen i så fall till Teracom.

Relevant

Lediga tjänster

Teracom Boxer Group sponsrar Mentor

Vi tror att möten över generationer, mellan olika typer av människor med olika bakgrund är stimulerande och utvecklande.

Möt våra medarbetare

Catarina Myhrman, Sektionschef Transmission & Datacom på Teracom

Catarina Myhrman berättar om sitt arbete som Sektionschef Transmission & Datacom på Teracom och om arbetskulturen och kollegorna.

Serviceingenjör Anders Segerros

Anders Segerros berättar om sitt dagliga arbete och hur det är att jobba på Teracom